mandag 31. mars 2014

Stall Bacalao i motvind!!

Det ble en ny STOR nedtur med Golden Street lørdag.
Hesten fungerte ikke optimalt og det ble galopp i andre sving. Dette er selvsagt veldig kjedelig for hesten ser jo så utrolig fin ut om dagen!
Vi var veldig skuffet etter løpet og alle i kretsen rundt hesten hadde ikke så mange svar med en gang etterpå. Hesten har jo blitt sjekket opp av veterinær på Bjerke uten anmerkninger, men det viser seg at denne veterinæren kanskje ikke er flink nok på dette område. Noe Sigbjørn og hans team nå har endret på.
Golden Street ble kjørt rett til Skien og satt igjen hos Ole Einar Sem, som er blant de beste i Norge på travhester. Der har han i dag vært til full helsesjekk. Der ble det påvist to grader halt på høyre fram og bak kne. Det hadde vært såpass mye at de også hadde tatt bilder for å være sikre på at det ikke var noe annet, noe det heldigvis ikke var. Hesten ble behandlet i dag og skal da være startklar igjen om en mnd. Dette er selvsagt ikke den beste oppkjøringen til sesongen, men samtidig er vi veldig lettet, for vi har fått svar! Neste start blir etter alt å dømme på Biri i V75 lørdag 3.mai. 2600 meter auto. Da skal vi ta de!!

Ingen kommentarer: