tirsdag 27. august 2013

Golden Street er kvalifisert for Norsk trav kriterium

Golden Street på stallen før løpet

Redaksjonen er tilbake etter det som ble et gledelig besøk på Bjerke Travbane. Golden Street gikk et kjempeløp i kvalifiseringen og endte som nummer to og er dermed kvalifisert til kriteriumet 8. september.

Det ble åpnet hardt i løpet. Mange ønsket tet og Golden Street måtte gå i 3 spor første sving. Fast Hooves tok teten etter hvert. Åsbjørn Tengsareid sto på som han hadde fått beskjed om, og endte andre utvendig etter ca 500 som forøvrig gikk etter 12.1.

I andre sving ble det dødens. Første 1000m gikk etter 14.8. Ut av andre sving angriper 3 Conquestador B.R. som kom fort og tok teten, samtidig som Sir Benjamin la seg utvendig i dødens. Golden Street fikk dermed andre par utvendig. Perfekt. Før siste sving er det slutt for Sir Benjamin og Golden Street ender igjen i dødens. Denne hesten legger aldri av og holdt som vanlig pent inn. Andre plassen var aldri truet. Sterk prestasjon og vi fikk bekreftet at denne hesten er av de bedre i årgangen.
Kilometertiden ble 15.1. Absolutt godkjent.


Ble noen lengder etter vinneren, men Golden Street hadde en mye tøffere reise.
For et løp og for en prestasjon. Det Golden Street viste i dag var helt rått. Han fikk en tung reise og 15.1 står det stor respekt av. Vi gleder oss til fortsettelsen med denne hesten.

Formannen venter spent på tur
Valget er tatt
I sportrekningen så fikk formannen i oppgave å skaffe oss et godt spor. Etter at alle vinnerne hadde trukket de gjeveste sporene så var det de som ble nummer to som skulle få trekke spor. På forhånd var spor en til fire, samt ni
og ti tatt. Det beste vi kunne håpe på da var spor fem. Formannen utført oppdraget med glans og Golden Street starter i spor fem i finalen. Det er samme spor som vi hadde i dag, og vi får bare håpe at det er gunstig i finalen også.


Takk til dagens kusk og Stall Kolnes for flott jobb så langt.
Nå gleder vi oss til finale i Oslo 8. september.


Ingen kommentarer: